zondag 25 mei 2014

Onbekend bekend, die twee woorden zeggen meer dan dat je in eerste instantie zal denken. Als je voor het eerst de stempel van ziek zijn krijgt opgedrukt dan is er in het begin heel veel onbekend. En als het dan ook nog eens blijkt dat je een niet zo veel voorkomende vorm van kanker hebt, heb je helemaal het idee dat je het nooit gaat begrijpen. Inmiddels zijn we drie jaar, 6 zware chemo-kuren, een kaal bolletje (Profiel foto is recent!) en 2 operatie's verder en nog steeds is in principe alles onbekend en begrijp ik er vrij weinig van maar tegelijkertijd is het voor mij o zo bekend: Ik heb weer kanker én ik heb een niet zo veel voorkomende vorm van kanker...



Mijn eerste bericht

Na een hoop getwijfel heb ik dan toch besloten om een blog bij te gaan houden. Het lijkt me een prima manier om iedereen (die daar behoefte aan heeft) op de hoogte te houden hoe dat het met mij en mijn behandelplan gaat. We krijgen zoveel lieve kaartjes en blijk van medeleven dat ik hoop dat ik hiermee een wat breder publiek bereik.

Ik hoop dat ik de boel een beetje up to date kan houden hier maar dat zal de ene keer beter gaan als de andere keer. Ik zal in ieder geval mijn best er voor doen!
Maar of ik een trouwe blogger ben zal moeten blijken....