donderdag 9 april 2015

Hoofdpijn dossier nr......

Vandaag hebben we de uitslag gekregen van de MRI en de longfoto die vorige week gemaakt zijn. De uitslag van de longfoto was gelukkig goed alleen die van de MRI niet. Er is weer een tumor gezien en dit keer is het er een van 6 cm, het lijkt erop dat hij dit keer wat meer richting mijn lies zit en dat zou er op kunnen wijzen dat het een nieuwe uitzaaiing is en niet iets wat achtergebleven is na alle vorige operaties maar dit is voor nu alleen nog gissen want op MRI beelden kunnen ze heel veel zien maar toch nog steeds niet alles. Het is even afwachten wat mijn chirurg te zeggen heeft want die kent mij tenslotte het best van binnen en weet waar hij wel en niet is geweest tijdens de laatste operatie.
Het is nu even afwachten wat de dokters verder gaan beslissen over hoe nu verder, misschien dat er weer eerst een pet-scan gemaakt moet worden om te kijken of er niet elders in mijn lichaam ook nog kwade cellen zitten want dan wordt het logische wijs weer een andere aanpak dan als het bij die ene tumor van 6 cm mag blijven. 

Dus tja we gaan het maar weer afwachten en ik kan je zeggen dat is één van de moeilijkste dingen, het altijd maar afwachten wat er nu weer staat te gebeuren.......