maandag 6 oktober 2014

Daar gaan we weer.....

Na een poosje stil geweest te zijn op de blog, wilde ik sowieso weer gaan bloggen na mijn eerste MRI-uitslag van na de operatie(s), ongeacht wat de uitslag zou zijn.
En wat ik diep van binnen al een beetje aan voelde komen, het bleek dus wéér foute boel te zijn. Er zit weer een tumor in het al eerder geopereerde gebied, en dit keer zit het bij mijn heupbeen.
Aangezien de tijd die tussen het maken van de MRI en de uitslag in zat erg kort was kon mijn oncoloog ons nu nog niet meer vertellen dan dit. Hij gaat zo snel mogelijk contact opnemen met de chirurg en het team wat mij geopereerd heeft om te vragen en te kijken of dat de chirurg ook bij mijn heupbeen in de buurt is geweest tijdens de operatie, zoja dan is er waarschijnlijk toch wat achtergebleven na de operatie. Is de chirurg niet daar in de buurt geweest  met opereren dan is het waarschijnlijk 'gewoon' weer uitgezaaid, tussen die twee zit een aardig verschil. 
Dus voor nu is het niet meer dan afwachten op wat er gebeuren gaat en tegelijkertijd onderzoeken waar we de kracht nu maar weer eens vandaan moeten gaan halen, want volgens mij hebben we inmiddels alle opties al gehad.....

Ik hoop jullie snel meer te laten weten.